Aamuakrobatia

Kevätlukukausi 5.9. alkaen
TO klo 8:30-9:30 Generaattorisalissa

Aamuakrobatia on avoimen tason tunti. Tunnin sisältöön kuuluu alkulämmittely, voima- ja liikkuvuusharjoituksia sekä lattia-akrobatialiikkeiden harjoittelua (esim. kuperkeikat, päälläseisonta, käsinseisonta, kärrynpyörät). Harjoituksia helpotetaan ja vaikeutetaan tarpeen mukaan. Aamuakrobatian opettajana toimivat Jilka Repo ja Taavi Vuokkovaara.

Aamuakrobatia maksaa 11,50 €/henkilö. Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit maksaa kertamaksun toimistossa tai vaihtoehtoisesti ostaa 5 tai 10 kerran kortin (53 € / 106 €). Kortti on voimassa yhden lukuvuoden.

Aamuakrobatia tunnit järjestetään Circus Helsingin Generaattorisalissa. Saapumisohjeet Circus Helsingille löydät klikkaamalla tästä.

Circus Helsingin aikuisoppilaat voivat korvata viikkotuntiensa poissaoloja osallistumalla aamuakrobatiatunneille.

Liity myös aamuakrobaattien Facebook-ryhmään!

Tapaturmavakuutus: Alle 20-vuotiaat oppilaat on vakuutettu Fennia Vahinkovakuutus Oy:ssä. Vakuutusehdot löydät täältä. Yli 20-vuotiaille ja kattavamman vakuutusturvan (esim.magneettikuvaus) haluaville, suosittelemme oman vakuutuksen hankkimista. Vahinkotapauksessa opettaja antaa oppilaalle mukaan toimintaohjeen.