Aikuisten sirkus-, parkour- ja akrobatiakesäleiri 13.-15.6. klo 17-21

Circus Helsinki on järjestänyt jo useana vuotena yhteistyössä Helsingin Parkour-akatemian kanssa suosittuja nuorten ja aikuisten sirkus- ja parkour-leirejä. Leirit ovat osa myös kesän 2016 ohjelmaa. Aikuisille on tarjolla kolmen päivän iltaleirejä. Leirit järjestetään Circus Helsingin tiloissa Suvilahdessa sekä ulkona lähialueen ”spoteilla”. Leireillä pääset tutustumaan monipuolisesti niin sirkuksen kuin parkourin maailmaan!

Leirille osallistuakseen ei tarvitse olla Circus Helsingin oppilas. Leirit sopivat myös vasta-alkajille. Ilmoittautuminen aikuisten leireille tapahtuu Circus Helsingin ilmoittautumissivun kautta, kts. http://www.circushelsinki.fi/kesaleirit/.AIKUISTEN LEIRIT – 3 päivää:

Aikuisten leiri 13.-15.6.2016 klo 17-21

HINNAT:
Leirien hinta on 150 €.

OHJELMASSA:
– Käsinseisontaa ja lattia-akrobatiaa.
– Ilma-akrobatiaa.
– Trampoliinilla harjoittelua.
– Lihasvoiman harjoittamista.
– Liikkuvuusharjoittelua.
– Parkourin harjoittelua.

Leirien aikataulu on joka päivä kello 17.00-21.00. Aikuisten leireillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja sisätiloissa ja harjoitellaan parkouria ulkona lähiympäristön ”spoteilla”. Leirillä osallistujat pääsevät merkittävästi vaikuttamaan mitä haluavat harjoitella! Ammattitaitoiset ohjaajat takaavat, että leirit sopivat erinomaisesti sekä ensi kertaa parkouria tai sirkuslajeja kokeilevalle sekä lajeissa pidemmälle edistyneelle.

Aikuisten leireistä voit tiedustella tarkemmin sähköpostitse Circus Helsingin rehtorilta Mikko Rinnevuorelta (mikko@circushelsinki.fi) tai Parkour-akatemian kaupunkivastaavalta Juho Kuusisaarelta (juho.kuusisaari@dash.fi).