Avoimet harjoitukset

Syyslukukausi 8.9. alkaen

PIENET LAPSET JA PERHERYHMÄT (ekaluokkalaiset ja nuoremmat) SU 16:15-17:30
LAPSET JA NUORET (2.lk-yläasteikäiset) SU 17.30-19.30
AIKUISET (yli 15-vuotiaat) SU 19.30-21.30

Syyskauden poissaoloja voi korvata avoimissa harjoituksissa talvilomaan asti. Kevätkauden poissaoloja ei voi korvata enää syksyllä 2024. 

Avoimet harjoitukset ovat turvallista akrobatia- ja sirkustaitojen omatoimiharjoittelua varten. Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta huomaathan, että saliin mahtuu kerralla rajattu määrä ihmisiä. 

Osallistujien käytössä on Circus Helsingin Generaattorisali (Sörnäisten rantatie 22, rakennus 1, ovi C, 2.krs.) ja välineistö. Sinun ei tarvitse olla Circus Helsingin oppilas osallistuaksesi avoimiin harjoituksiin.  

Ekaluokkalaiset ja nuoremmat voivat osallistua avoimiin ainoastaan läheisen aikuisen seurassa. Myös erityistä tukea tarvitsevien lasten on hyvä tulla avoimiin harjoituksiin aikuisen kanssa. Mikäli osallistut avoimiin harjoituksiin useamman eri-ikäisen lapsen kanssa, valitsethan harjoitusvuoron nuorimman lapsen mukaan. Paikalla on aina Circus Helsingin ohjaaja, jolta voi kysyä tarvittaessa neuvoa. 

Ilmoittautuminen avoimiin harjoituksiin tapahtuu omalla puhelimella sirkuksen aulassa tai sirkuskoulun tabletilla sirkussalissa. Avoimien ohjaajat auttavat osallistujia ilmoittautumisessa. Jos korvaat poissaoloja, valmistaudu ilmoittamaan poissaolon päivämäärä ilmoittautumisen yhteydessä.

Avoimet harjoitukset maksavat 6,50 €/henkilö. Ekaluokkalaisen tai nuoremman lapsen seurana olevalta aikuiselta ei peritä maksua. Myöskään erityistä tukea tarvitsevan lapsen apuna olevalta aikuiselta ei peritä maksua. 

Voit maksaa kertamaksun valvojalle tai vaihtoehtoisesti ostaa 10 kerran kortin (65 €) avointen harjoitusten valvojalta. 10 kerran kortilla ensimmäinen harjoituskerta on maksuton. 

Circus Helsingin oppilaat voivat korvata viikkotuntiensa poissaoloja osallistumalla avoimiin harjoituksiin. 

Tapaturmavakuutus: Alle 20-vuotiaat oppilaat on vakuutettu Fennia Vahinkovakuutus Oy:ssä.  Vakuutusehdot löydät täältä. Yli 20-vuotiaille ja kattavamman vakuutusturvan (esim.magneettikuvaus) haluaville, suosittelemme oman vakuutuksen hankkimista. Vahinkotapauksessa opettaja antaa oppilaalle mukaan toimintaohjeen. 

Lisätietoa ammattilaisten ja itsenäisesti harjoittelevien aikuisharrastajien päivätreeneistä täällä. 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna