Esteettömyys

Generaattorisali 

Parkkipaikat: Suvilahden alueella on 6 esteetöntä pysäköintipaikkaa. Löydät ne klikkaamalla tästä.

Generaattorisaliin saapuessa lähin esteetön parkkipaikka on rakennuksen 1 B-oven vieressä. Ajo-ohje: kääntyessäsi Sörnäisten rantatieltä Suvilahden alueelle, käänny heti portista sisään päästyäsi vasemmalle ja aja vasemmalle jäävän aidan myötäisesti noin 50 metriä. Pyörätuolimerkillä merkitty parkkipaikka jää vasemmalle, Sörnäisten rantatien ja Suvilahden alueen erottavan aidan viereen.  

Esteetön sisäänkäynti: Generaattorisaliin on esteetön sisäänkäynti rakennuksen 1 B-ovelta (kts. yllä kohdassa “Parkkipaikat” oleva kuva). Sisäänkäynniltä pääsee hissillä suoraan Generaattorisaliin, joka sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Koska B-ovi ja hissi ovat normaalisti vain henkilökunnan käytössä, otathan Circus Helsingin toimistoon yhteyttä ennen vierailuasi, jotta voimme varmistaa esteettömän pääsyn saliin. Voit olla yhteydessä toimistoomme puhelimitse (+358 400 985 774 / +358 44 981 0673) tai sähköpostitse (toimisto@circushelsinki.fi). 

WC-tilat ja pukutilat: Esteetön WC sijaitsee 1. kerroksessa B-oven välittömässä läheisyydessä. WC on vapaasti käytössä Circus Helsingin esitysten yhteydessä. Muina aikoina henkilökunta avaa WC:n pyynnöstä.  

Puku- ja aulatiloihin ei valitettavasti ole täysin esteetöntä reittiä. Salista pukutiloihin johtavalla kulkureitillä on yksi kynnys ja painava palo-ovi. Henkilökuntamme auttaa näiden kanssa tarvittaessa. 

Esitykset: Esitysten aikana salissa on kova, kynnyksetön lattia. Esitystekniikan vuoksi salissa on toisinaan muutamia matalia kaapelisuojaramppeja.  

Katsomoon on varattu ja merkitty erikseen paikat liikuntarajoitteisille henkilöille. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät esityksiin maksutta maksavan avustettavan kanssa.  

Salissa liikkuminen harjoitteluaikoina: Harjoitteluaikoina salin lattiat on päällystetty suurelta osin pehmeillä, noin 4 cm paksuisilla akrobatiamatoilla. Olethan toimistoomme yhteydessä etukäteen, mikäli vierailusi sijoittuu harjoitteluaikaan (esim. sirkustuntien avoimet ovet) ja epäilet, että matot vaikeuttavat apuvälineesi kanssa liikkumista. Voimme tilapäisesti mattoja siirtämällä muodostaa kovan ja kynnyksettömän kulkureitin tarvittaviin salin osiin. Voit olla yhteydessä toimistoomme puhelimitse (+358 400 985 774 / +358 44 981 0673) tai sähköpostitse (toimisto@circushelsinki.fi). 

 

Konttorisali 

Rakennuksen 7 toisessa kerroksessa sijaitsevaan Konttorisali-harjoitustilaan ei valitettavasti tällä hetkellä ole esteetöntä kulkureittiä. Reitillä saliin on lyhyet ulkoportaat ja pidemmät kaartuvat sisäportaat.