Etäkursseja aikuisille tammikuussa

Käsinseisonnan tehotreenit etänä (yli 15-vuotiaille)

Ti 19.1. klo 17–18
To 21.1. klo 17–18
Ti 26.1. klo 17–18
To 28.1. klo 17–18

Hinta: 45 €

Kaipaatko motivaatiota käsinseisonnan kotitreeneihin? Tule kehittämään käsinseisontaa yhdessä sirkustaiteilija Katerina Repposen kanssa käsinseisonnan etäkurssille. Kurssi on tarkoitettu keski- ja jatkotason oppilaille.

Kurssi toteutetaan etänä Zoomin kautta, ja voit osallistua vaikka omasta olohuoneestasi! Tunnin kestävä tehokas treeni sisältää monipuolisia harjoituksia, jotka kehittävät käsinseisonnan tekniikkaa, liikkuvuutta sekä voimaa. Kurssilla keskitytään hyvän käsinseisontatekniikan kehittämiseen, parantamiseen ja löytämiseen.

Harjoituksia varten tarvitset riittävästi seinätilaa, kaksi samankorkuista tuolia ja iloista treenimieltä. Tehokkaan treenin lisäksi saat monipuolisia harjoituksia, joita voit tehdä omatoimisesti kotona.

Katerinan motto tälle kurssille: ”Tehdään enemmän ja puhutaan vähemmän!”

Vaatimustaso: Koska harjoitukset tehdään yksin kotona ilman opettajaa, on tärkeää että hallitset ainakin seuraavat asiat:
– uskallat ponnistaa käsinseisontaan itse seinää vasten
– jaksat pysyä käsinseisonnassa seinää vasten vähintään 10 sekuntia

Opettaja: Katerina Repponen
Katerina on sirkusartisti ja sirkuksen opettaja. Kuusivuotiaana sirkusharrastuksen aloittanut Katerina valmistui Koulutuskeskus Salpauksen sirkusartistilinjalta vuonna 2010. Lisäksi hän on kouluttautunut Kiovassa Ukrainan valtion sirkuskoulussa. Katerina esiintyy aktiivisesti ympäri maailmaa erilaisissa produktioissa, festivaaleilla ja teatterissa. Lisäksi hän on opettanut sirkuksen eri lajeja valmistumisestaan lähtien ja pitänyt työpajoja sekä Suomessa että ulkomailla. Katerinan erityisosaamisaluetta ovat pariakrobatia, käsinseisonta, jalkajongleeraus ja ruoskien manipulointi salsan pyörteitä unohtamatta.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma

 

Tanssiakrobatian etäkurssi (yli 15-vuotiaille)

Su 31.1. klo 16–18

Hinta: 25 €

Tanssiakrobatian etäkurssi on workshop-tyylinen tunti, jolla lämmitellään yhdessä ja opetellaan tanssiakrobatiasarja liike kerrallaan. Tanssiakrobatiaan syventynyt sirkustaiteilija Ghia johdattaa osallistujat liikkeisiin lähestyttävästi, mutta kuitenkin haasteita tarjoten. Liike on luovaa ja lattiatekniikkaan painottuvaa, ja kurssi tarjoaa aivopähkinöitä lajin kuin lajin harrastajille! Kurssin taso on avoin, ja liikesarja sovitetaan osallistujien tason mukaan.

Kurssi toteutetaan etänä Zoomin kautta, ja voit osallistua vaikka omasta olohuoneestasi! Liikkeet mahtuu toteuttamaan ahtaassakin tilassa (2 m x 2 m), kunhan mahdut makaamaan lattialle pitkittäin. Tunnin aikana pidetään videoa auki ja mikkiä kiinni, mutta kysymyksiä voi esittää chatin tai mikin kautta milloin vain.

Opettaja: Ghia Fieandt
Ghia on esiintyvä sirkustaiteilija, joka on ollut mukana niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin sirkus- ja performanssiteoksissa. Hän on valmistunut Salpauksen sirkusartistikoulutuksesta Lahdesta ja käynyt hakemassa oppia tanssin, käsilläseisonnan, improvisaation ja ryhmäakrobatian saralta pitkin Eurooppaa, mm. Ruotsista, Norjasta ja Ukrainasta. Opettajana Ghia kokee tärkeäksi jokaisen omien tavoitteiden kuuntelemisen ja kannustamisen, ja sen, että tunneilla huomioidaan erilaisten oppimistapojen laaja kirjo. Niin taiteessa kuin opetuksessakin Ghia tutkii mielellään liikkumista ja sirkustekniikkaa luovasta ja taiteellisesta näkökulmasta. Ihmisen tapa liikkua on kuin sormenjälki – yhtä ainutlaatuinen!

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma


Kuva: Inkeri Jäntti