Toimistohenkilökunta ja hallitus

Martina Linder, toiminnanjohtaja. Martina on koulutukseltaan juristi, mutta työskentelee nykyisin täysipäiväisesti sirkuksen parissa. Hän perusti Circus Helsingin vuonna 2001 ja toimi useita vuosia sen opettajana ja esiintyvän ryhmän ohjaajana. Hän on ollut alusta asti koulun toiminnanjohtaja. Martinalle tärkeintä sirkustaiteessa ja sen harrastamisessa on yhteisöllisyys ja tekemisen ilo: sirkus kannustaa meitä olemaan oma itsemme sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.

 

 

 

Saga Kolehmainen, rehtori. Saga on koulutukseltaan sirkusopettaja, sirkusartisti, yhteisöpedagogi ja lähihoitaja. Hän on kartoittanut opetuskokemusta eri sirkuskouluissa vuodesta 1998 ja opettanut Circus Helsingillä vuodesta 2005. Saga vastaa Circus Helsingin opetus- ja esitystoiminnasta. Lisäksi hän on Circus Helsingin esiintyvän ryhmän vastuuopettaja ja esitysten ohjaaja. Sagalle sirkus on keino välittää iloa ja koskettaa yleisöä. Oppilailleen hän luo turvallisen ja ilontäyteisen ympäristön, jossa nuoret pääsevät loistamaan niin harjoituksissa kuin lavallakin.

 

 

 

Senja Pihko, rehtori. Senja on ollut mukana Circus Helsingin toiminnassa alusta saakka ja kuului aikoinaan koulun esiintyvään ryhmään. Hän on esiintynyt rengastrapetsi- ja käsinseisontanumeroillaan mm. sirkuskiertueilla ja varieteissa, ja hänen esityksensä on palkittu useilla kansainvälisillä sirkusfestivaaleilla. Senja on opiskellut sirkustaidetta Ecole supérieure des arts du Cirque -koulussa Brysselissä ja on kouluttautunut Suomessa valtiotieteiden maisteriksi. Senja hoitaa Circus Helsingillä hallinnollisia sekä taiteen perusopetukseen ja lukukausiopetuksen ulkopuoliseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

 

 

Tuula Anttila, toimistosihteeri. Tuula on kulkenut Circus Helsingin matkassa jo yli kymmenen vuotta ja hoitanut sinä aikana lukemattoman määrän laskutukseen, palkanmaksuun, tila- ja yksityisopetusvarauksiin, päivätreenaajien kirjaamiseen ja kaikkeen sirkuksen päivittäiseen toimintaan liittyviä toitä.

 

 

 

 

Soile Vedenpää, opintosihteeri. Soile vastaa Circus Helsingin oppilasasioista. Lisäksi hän hoitaa hallinnollisia ja tuotannollisia tehtäviä sekä toimiston päivittäiseen toimintaan liittyviä tehtäviä. Soile on koulutukseltaan sirkusartisti, lentoemäntä ja suuhygienisti. Hän toimii myös Circus Helsingin opettajana ja rehtori Sagan aisaparina uusien esitysten ideoinnissa ja ohjauksessa.

 

 

 

 

Fanni Tähtinen, toimistoassistentti. Fanni on aloittanut Circus Helsingillä vuonna 2003 Esiintyvän ryhmän oppilaana, vuodesta 2010 lähtien sirkusopettajana. Nykyisin Fanni työskentelee opetustyön lisäksi Circus Helsingin toimistossa. Fanni hoitaa monipuolisesti hallinnollisia ja sirkuskoulun päivittäiseen toimintaan liittyviä tehtäviä. Fannin vastuulla on mm. sirkuskoulun kevätjuhlien järjestäminen. Fanni on opiskellut Helsingin yliopistolla matematiikkaa ja valmistunut filosofian maisteriksi.

 

 

 

 

 

Circus Helsingin opettajat

Hallituksen jäsenet
Hallituksen puheenjohtaja: Ulrika Romantschuk
Hallituksen muut jäsenet:
Tony Ahlgren
Martina Linder
Osmo Tammisalo
Lotta Vaulo