Kesä- ja tiiviskurssit

AJANKOHTAISET KURSSIT CIRCUS HELSINGILLÄ


Pariakrobatian kesäkurssi (yli 15-vuotiaille)

Pariakrobatian kesäkurssilla harjoitellaan erilaisia staattisia ja dynaamisia pariakrobatialiikkeitä: vaakoja, pyörityksiä, heittoja ja nostoja. Kurssilla opetellaan esim. ”foot to hand” ja ”hand to hand” -liikkeitä ja sekä koreografisia liikesarjoja. Harjoituksissa käydään läpi myös pariakrobatian kannalta tärkeitä yksilö- ja voimaharjoituksia. Pariakrobatian kesäkurssilla on avoin taso, ja opettajat antavat eri tasoisia harjoitteita oppilaiden tason mukaisesti.

Ilmoittauduthan mukaan oman parin kanssa. Halutessasi osallistua ilman paria, ota ennen ilmoittautumista yhteyttä toimistoon info@circushelsinki.fi.

29.5.- 19.6. keskiviikkoisin klo 18-19:30

Hinta: 95 €

Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 8.

Opettajina kurssilla ovat Shingo ja Sasuke Masuda.

Shingo on virkamies, joka puolustaa maailman metsiä ja rakastaa pariakrobatiaa. Kilpatanssi- ja soutu-uran jälkeen Shingo hurahti pariakrobatiaan yli kymmenen vuotta sitten. Harrastus on laajentunut myös ryhmäakrobatiaan ja näistä ilosanoman jakamiseen työpajojen ja viikkotuntien muodossa. Shingon motto on, että tosissaan muttei tosissaan, pääasia että hymy kulkee mukana! Palautteista saa usein lukea, että verbalisointi on selkeää ja mielikuvien luominen vahvaa. Shingon opetuskielet ovat kehonkielen lisäksi suomi ja englanti.

Sasuke on sirkusopettaja, joka on syventänyt oppejaan Italiassa sirkuskoulu Flicissä, pääaineenaan pariakrobatia. Lajitaustaa Sasukella löytyy tanssista, cheerleadingista ja soudusta. Sirkuksen puolella Sasuken vahvuuksiin kuuluu pariakrobatia, niin pohjana kuin lentäjänäkin, sekä käsinseisonta. Opettaessa Sasukelle on tärkeää perustekniikoiden puhtaaksi hiominen, jonka kautta päästään turvallisesti siirtymään haastavampiin temppuihin. Opetuskielet suomi ja englanti.

ILMOITTAUTUMINEN


Käsinseisonnan kesäkurssi (yli 15-vuotiaille)

Haluatko kokeilla käsinseisontaa tai kehittää käsinseisontataitojasi? Käsinseisonnan kesäkurssilla tehdään käsinseisontaa kehittäviä tekniikka-, voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Tuntiin kuuluu käsinseisontaan valmistava alkulämmittely. Käytössä on harjoitusta tukevia ja helpottavia välineitä, kuten mattoja, erilaisia korokkeita ja käsinseisontatelineitä. Kurssin taso on avoin, harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Kurssille osallistuaksesi olisi hyvä, jos käsien päällä käynti olisi jo tuttu asia.

29.5.- 19.6.
Kesäkurssi A keskiviikkoisin klo 18-19:30 TÄYNNÄ
Kesäkurssi B keskiviikkoisin klo 19:30-21

Hinta: 95 €

Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 4.

Opettajana kurssilla on Sofia Kistol.

Sofia on opettanut Circus Helsingillä vuodesta 2013 alkaen. Sofia on entinen Circus Helsingin Esiintyvän ryhmän oppilas, päälajeinaan käsinseisonta ja ryhmälajit, kuten hyppynaru, pyramidit ja tanssiakrobatia. Lisäksi Sofia opiskeli 2020-2022 AFUK sirkuskoulussa Kööpenhaminassa lajeina tanssiakrobatia ja käsilläseisonta. Sofian opinnot jatkuvat Helsingissä Teatterikorkeakoulun tanssilinjalla. Sofia on innostava opettaja, jonka tunneilla temppujen ja taitojen harjoittelu yhdistyy sirkuksen luovaan ja taiteelliseen puoleen. Sofia opettaa oppilaita naperoista aikuisiin, opetuskielinään suomi, englanti ja venäjä.

ILMOITTAUTUMINEN


Kiinalaisen tolpan kesäkurssi  (yli 15-vuotiaille)

Kesäkurssilla harjoitellaan kiipeämistä, erilaisia staattisia pitoja, liikeyhdistelmiä ja liukumista. Kurssi sopii kaikentasoisille akrobaateille ja tolpan ystäville, joilla on vähintäänkin hieman perusvoimaa ja liikkuvuutta. Kurssilla tehdään voima-, liikkuvuus- ja tolppatreeniä, joka hyödyttää kaikentasoisia treenaajia. Tolpalla tehtävistä tempuista on saatavilla eri variaatioita eri tasoille. Kurssilla on mahdollista treenata pidempää liikesarjaa tai vain yksittäisiä liikkeitä. Otathan mukaan kurssille farkut ja pitkähihaisen hupparin suojaamaan ihoa palamiselta sekä kumipohjaiset tossut.

29.5.- 19.6. keskiviikkoisin klo 18-19:30

Hinta: 95 €

Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 4.

Opettajana kurssilla on Petri Ekqvist.

Petri on kiinalaiseen tolppaan erikoistunut sirkustaiteilija, tanssija ja hieroja. Taiteellisen uransa aikana Petri on työskennellyt niin maalla, merellä kuin ilmassakin sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella.

ILMOITTAUTUMINEN