Kesän 2016 kesäleirit

parkour kesäleiriCircus Helsinki on järjestänyt jo useana vuotena yhteistyössä Helsingin Parkour-akatemian kanssa suosittuja sirkus- ja parkour-leirejä. Leirit ovat osa myös kesän 2016 ohjelmaa. Lapsille ja nuorille on tarjolla viiden päivän päiväleirejä ja aikuisille kolmen päivän iltaleirejä. Leirit järjestetään Circus Helsingin tiloissa Suvilahdessa sekä ulkona lähialueen ”spoteilla”. Leireillä pääset tutustumaan monipuolisesti niin sirkuksen kuin parkourin maailmaan!

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten leireille alkaa 22.2. maanantaina klo 16 mennessä Parkour-akatemian nettisivuilla. Ilmoittautuminen aikuisten leireille tapahtuu Circus Helsingin ilmoittautumissivun kautta 22.2. alkaen.

LASTEN JA NUORTEN LEIRIT – 5 päivää

Kesäkuun leirit
Leiri 1 6.-10.6.2016
Leiri 2 13.-17.6.2016

Elokuun leiri
Leiri 3 1.-5.8.2016

HINNAT:
Leirien hinta on 240 €. Ennakkovaraajan etu (20 € pois hinnasta) kaikille viimeistään 31.03.2016 paikkansa varanneille.

HINTAAN SISÄLTYY:
– Kahdet ohjatut harjoitukset joka päivä.
– Vakuutus (kaikki leiriläiset vakuutetaan tapaturmien varalta).
– Ruokailut, joihin sisältyy lounas sekä välipala.

OHJELMASSA:
– Parkouria ja seikkailua urbaanissa ympäristössä.
– Voltteja ja akrobatiaa maalla sekä ilmassa.
– Erilaisia sirkuslajeja.
– Trampoliini-akrobatiaa.
– Leirivideon kuvaamista.

Leirin aikataulu on joka päivä klo 9.00 – 15.00. Osallistuneille lähetetään ennen leirin alkua sähköpostiin leirikirje, jossa kerrotaan tarkemmin tarpeellisista varusteista ja leirin käytännöistä. Leirin alussa lapset jaetaan ikä- ja kokemustason mukaan pienempiin ryhmiin, joissa leirin aikana harjoitellaan. Ensimmäisenä ilmoittautumisen yhteydessä voit toivoa pääsyä kaverisi kanssa samaan ryhmään. Ulkona harjoittelupaikoille siirrytään aina pienryhmissä ohjaajien opastuksella.

Voit kysyä leireistä tarkemmin sähköpostitse Parkour-akatemian Juho Kuusisaarelta (juho.kuusisaari@dash.fi).

arabiosmo

AIKUISTEN LEIRIT – 3 päivää
Kesäkuun leirit
Aikuisten leiri 1 6.-8.6.2016 klo 17-21
Aikuisten leiri 2 13.-15.6.2016 klo 17-21
Elokuun leiri
Aikuisten leiri 3 1.-3.8.2016 klo 17-21

HINNAT:
Leirien hinta on 150 €.

OHJELMASSA:

– Lihasvoiman harjoittamista.
– Liikkuvuusharjoittelua.
– Käsinseisontaa ja lattia-akrobatiaa.
– Ilma-akrobatiaa.
– Trampoliinilla harjoittelua.
– Parkourin harjoittelua.

Leirien aikataulu on joka päivä kello 17.00-21.00. Aikuisten leireillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja sisätiloissa ja harjoitellaan parkouria ulkona lähiympäristön ”spoteilla”. Leirillä osallistujat pääsevät merkittävästi vaikuttamaan mitä haluavat harjoitella! Ammattitaitoiset ohjaajat takaavat, että leirit sopivat erinomaisesti sekä ensi kertaa parkouria tai sirkuslajeja kokeilevalle sekä lajeissa pidemmälle edistyneelle.

Aikuisten leireistä voit tiedustella tarkemmin sähköpostitse Circus Helsingin rehtorilta Mikko Rinnevuorelta (mikko@circushelsinki.fi) tai Parkour-akatemian kaupunkivastaavalta Juho Kuusisaarelta (juho.kuusisaari@dash.fi).