Opetustilat

Circus Helsingillä on käytössä kaksi harjoitussalia Suvilahden alueella. Circus Helsingin toimisto sijaitsee Generaattorisalin yhteydessä (1.krs.)

Generaattorisali – Sörnäisten rantatie 22, rakennus 1, ovi C, 2.krs.
Circus Helsingin Generaattorisali on kattavasti varusteltu sirkustila. Generaattorisalissa on mahdollista harjoitella kaikkia sirkuslajeja ilma-akrobatiasta trampoliineihin ja nuorallatanssista akrobatiaan. Sali on pinta-alaltaan lähes 600 m², ja se jaetaan opetustuntien aikana pienempiin osiin väliverhoilla. Salin korkeus on 10m. Tilaan on esteetön kulku.  Harjoitussalin lisäksi opetustiloihimme kuuluu aula sekä pukeutumis- ja WC-tilat.
Kuvia Generaattorisalista

Konttorisali – Kaasutehtaankatu 1, rakennus 7, ovi B, 2.krs.
Konttorisalissa järjestämme pienryhmäopetusta naperoille, lapsille ja aikuisille. Sali on suloisen viihtyisä tila, joka mahdollistaa rauhallisen harjoittelun yhdelle pienryhmälle kerrallaan. Konttorissa on mahdollista harjoitella lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, tasapainolajeja (mm. nuorallakävelyä), jongleerausta, käsillläseisontaa, klovneriaa ja tanssia. Sali on pinta-alaltaan n. 80 m². Lisäksi opetustilaan kuuluu välinetila (6 m2) ja wc-tila.
Kuvia Konttorisalista