Tilaa sirkusesitys

Kaipaako tilaisuutesi piristystä? Tilaa kauttamme sirkusesitys tai sirkushahmoja elähdyttämään tapahtumaasi!

Circus Helsingin Esiintyvä ryhmä keikkailee tilauksesta erilaisissa tilaisuuksissa pääkaupunkiseudulla. Esiintyvä ryhmä on 8–20-vuotiaista lapsista ja nuorista koostuva noin 30 sirkusharrastajan ryhmä, jonka taiteellinen ja tekninen taso on korkea. Ryhmä on saanut useita kansainvälisiä palkintoja ja Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt ryhmän Nuori Kulttuuri -lähettilääksi.

Esiintyvän ryhmän esityksiä on nähty Suomessa ja ulkomailla erilaisissa kaupunkitapahtumissa ja festivaaleilla; televisio-ohjelmissa; erilaisissa kaupallisissa tapahtumissa, avajaisissa, kauppakeskuksien tapahtumissa ja yritysjuhlissa; sekä järjestöjen ja yksityishenkilöiden tilaisuuksissa. Tilaisuuden luonteen mukaisesti Esiintyvän ryhmän ohjelmanumeroita on mahdollista täydentää sirkusammattilaisten esityksillä.

Esitysnumeroiden ja eri numeroista koostettujen kokonaisuuksien kesto vaihtelee 5 minuutista 1 tuntiin, ja ne voidaan rakentaa asiakkaan toiveiden mukaan juonellisiksi tai tilaisuuden teemaan sopiviksi. Asiakkaan toiveet huomioidaan niin esityksen sisällöissä kuin puvustuksissakin.

Sirkusesityksen lisäksi tai sijasta tilaisuuteen on mahdollista tilata erilaisia sirkushahmoja aina ilmapalloeläimiä loihtivista klovneista puujaloilla taituroiviin jättiläisiin. Suosittu vaihtoehto ovat erilaiset fantasiahahmot, jotka liikkuvat vieraiden joukossa esiintyen ja luoden taianomaista sirkustunnelmaa. Kerro ideasi meille, niin katsomme, miten sen voisi parhaiten toteuttaa!

Esiintyjien lisäksi kauttamme on mahdollista tilata kasvomaalausta, popcorn- tai hattarakone sekä sirkusopetusta välineillämme. Voimme rakentaa tapahtumaan sirkusopetuspisteen, jossa vieraiden on mahdollista kokeilla esimerkiksi jongleerausta, akrobatiaa ilmaradalla tai tasapainoiluvälineitä.

Tilaamalla esityksen Circus Helsingin kautta tuet lasten ja nuorten sirkusharrastusta. Esityspalkkiot käytetään Circus Helsingin sirkuskoulun hyväksi.

Katso KUVIA ja VIDEOITA esityksistämme!

Ota yhteyttä:
Saga Kolehmainen
saga@circushelsinki.fi

Kiireellisissä tapauksissa:
Martina Linder
+358 40 088 1204