Tilan vuokraus

Circus Helsingin tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin Suvilahdessa. Urbaani Suvilahti on kaupunkilaisille tärkeä tapahtuma-alue, joka tunnetaan suojelluista voimalarakennuksistaan ja kaasukelloistaan. Circus Helsingin Generaattorisali on Suvilahden arkkitehtuurin kätketty helmi. Alun perin vuonna 1907 rakennettu art nouveau -henkinen, korkea ja valoisa tila on kunnostettu vuonna 2012.

GENERAATTORISALI
Vuokraamme Generaattorisalia opetuskäyttöön seuroille ja kouluryhmille sekä esitys-, seminaari- ja juhlakäyttöön yrityksille, taidealan toimijoille ja yksityishenkilöille. Tilaamme on myös mahdollista vuokrata kuvauksia varten.

Sali on pinta-alaltaan lähes 600 m², ja se voidaan jakaa pienempiin osiin väliverhoilla. Tila on 10 metriä korkea, 37 metriä pitkä ja 15 metriä leveä. Tilaan on esteetön kulku. Harjoitussalin lisäksi tiloihimme kuuluu aula, keittiö/kokoushuone sekä pukeutumis- ja peseytymistilat.

KONTTORISALI
Vuokraamme Konttorisalia pienryhmäharjoitteluun ja -opetukseen yrityksille, taidealan toimijoille sekä yksityishenkilöille

Sali on pinta-alaltaan n. 80 m². Lisäksi opetustilaan kuuluu välinetila (6 m2) ja wc-tila. Sali on suloisen viihtyisä tila, joka mahdollistaa rauhallisen harjoittelun yhdelle pienryhmälle kerrallaan. Konttorissa on mahdollista harjoitella lajeja lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, tasapainolajeja (mm.nuorallakävelyä), jongleerausta, käsillläseisontaa, klovneriaa ja tanssia.

Kuvia Circus Helsingin tiloista

 

HARJOITUSSALI

Circus Helsingin Generaattorisali on kattavasti varusteltu sirkustila, jonka välineistöön kuuluu mm. ilma-akrobatiavälineitä, kaksi ilmarataa, permantomattoja, kaksi isoa trampoliinia ja alastulomonttu, kaksi tiukkaa nuoraa, yksipyöräisiä, ponnahduslauta, käsinseisontastatiiveja ja erilaisia jongleerausvälineitä.

Harjoitussalia ovat vuokranneet mm. sirkus-, urheilu-, tanssi- ja teatteriryhmät. Tilan vuokrauksen lisäksi järjestämme tilauksesta yksityisopetusta koulu- ja harrastusryhmille, yritysryhmille ja yksityishenkilöille. Opetusta on järjestetty muun muassa virkistyspäivillä ja synttäreillä.

Ota yhteyttä:
Tuula Anttila
+358 40 098 5774
toimisto@circushelsinki.fi

 

TILAISUUDET

Harjoitussalimme muuntautuu tarpeen mukaan jopa 300 hengen kokous-, virkistys- ja illanviettokäyttöön. Tilassa on pidetty muun muassa henkilökuntajuhlia, seminaareja, häitä, syntymäpäiviä ja tilausesityksiä.

Kokous- tai illanviettotilaisuuksia varten tilaan on mahdollista tilata pitopalvelu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme tilaisuuksiin ohjelmanumeroksi koulumme Esiintyvän ryhmän ja sirkusammattilaisten esityksiä.

Lukukauden aikana Generaattorisali on vuokrattavissa iltatilaisuuksiin pääasiassa perjantaisin. Sirkuskoulun lomakausina myös muut ajat ovat mahdollisia.

Tarkista koulun loma-ajat

Katso videolta, miltä sirkusteemaiset juhlat tilassamme näyttävät!

 

Ota yhteyttä:
Martina Linder
+358 40 088 1204
martina@circushelsinki.fi