Yritykset

Kokeile sirkusta työkavereiden kanssa osana virkistyspäivää, tilaa kauttamme sirkusesiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin tai järjestä ikimuistoinen, sirkusteemainen seminaari tai juhlaillallinen tilassamme!


Sirkuskokeilu
Sirkuskokeilu on hauska ohjelmanumero osana organisaation virkistyspäivää, seminaaria tai yritysjuhlaa. Eri sirkuslajeihin tutustutaan ryhmän toiveet huomioiden Circus Helsingin ammattitaitoisten opettajien johdolla. Esimerkiksi 60 tai 90 minuutin aikana jokainen osallistuja ehtii tutustua pienryhmissä useampaan sirkuslajiin.

Lajivaihtoehtoja on monia. Esimerkiksi akrobatia pehmeällä 15 m x 3 m ilmaradalla, ilma-akrobatia (trapetsi, kangas, köysi), trampoliini, tasapainoilu (nuora, tasapainoilupallo, yksipyöräinen), jongleeraus (pallot, keilat, diabolot, hulavanne), ilmapallohahmojen tekeminen tai klovneria. Jos vieraat ovat juhlavaatteissa, suosittelemme luonnollisesti rauhallisempia, ei hiostavia lajeja (esim. jongleeraus, tasapainoilu ja ilmapallohahmot). Toivomme, etteivät vieraat ole nauttineet alkoholia ennen sirkusopetuksen alkamista.

Lukukauden aikana järjestämme sirkuskokeilua ennen viikkotuntiemme alkua, pääasiassa arkisin ennen klo 15. Sirkuskoulun loma-aikoina kokeilu onnistuu joustavammin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Perjantaisin sirkuskokeiluun on mahdollista yhdistää sirkusesitys tai juhlaillallinen tilassamme. Tuolloin sirkuskokeilun ja esityksen välissä on mahdollista nauttia yrityksen omia virvokkeita ja pikkupurtavia. Sirkuskokeilu suppeammalla lajitarjonnalla on mahdollista järjestää myös yrityksenne omiin tiloihin.

Tarkista koulun loma-ajat

Ota yhteyttä:
Tuula Anttila
+358 40 098 5774
toimisto@circushelsinki.fi

 

 

Sirkusesitys

Circus Helsingin esitystarjonnasta löytyy sopivia esityksiä kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Esitys on mahdollista tilata sirkuskokeilun tai yritystilaisuuden yhteyteen tilassamme, tai muuhun tilaisuuteen pääkaupunkiseudulla. Esitysnumeroiden ja eri numeroista koostettujen kokonaisuuksien kesto vaihtelee 5 minuutista 1 tuntiin, ja ne voidaan rakentaa asiakkaan toiveiden mukaan juonellisiksi tai tilaisuuden teemaan sopiviksi. Asiakkaan toiveet huomioidaan niin esityksen sisällöissä kuin puvustuksissakin.

Circus Helsingin keikkaileva Esiintyvä ryhmä on 8–20-vuotiaista lapsista ja nuorista koostuva noin 30 sirkusharrastajan ryhmä, jonka taiteellinen ja tekninen taso on korkea. Ryhmä on saanut useita kansainvälisiä palkintoja ja Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt ryhmän Nuori Kulttuuri -lähettilääksi. Ryhmän esityksiä on nähty Suomessa ja ulkomailla erilaisissa kaupunkitapahtumissa ja festivaaleilla; televisio-ohjelmissa; erilaisissa kaupallisissa tapahtumissa, avajaisissa, kauppakeskuksien tapahtumissa ja yritysjuhlissa; sekä järjestöjen ja yksityishenkilöiden tilaisuuksissa. Tilaisuuden luonteen mukaisesti Esiintyvän ryhmän ohjelmanumeroita on mahdollista täydentää sirkusammattilaisten esityksillä.

Lisätietoja tilausesityksistä

Ota yhteyttä:
Saga Kolehmainen
saga@circushelsinki.fi

Kiireellisissä tapauksissa:
Martina Linder
+358 40 088 1204

 

 

Seminaarit, juhlat ja muut tilaisuudet Generaattorisalissa
Circus Helsingin Generaattorisali on kattavasti varustettu sirkustila, joka muuntautuu tarpeen mukaan jopa 300 henkilön kokous-, virkistys- tai illanviettokäyttöön. Tilassa on mahdollista järjestää unohtumattomat, sirkusteemaiset juhlat tai vaikkapa seminaari, jonka tauolla osallistujat pääsevät kokeilemaan sirkustelua.

Circus Helsinki sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Suvilahdessa, joka on tunnettu urbaanina tapahtuma-alueena ja tunnistetaan suojelluista voimalarakennuksista ja kaasukelloista. Circus Helsingin Generaattorisali on Suvilahden arkkitehtuurin kätketty helmi. Alun perin vuonna 1907 rakennettu art nouveau -henkinen, korkea ja valoisa tila on kunnostettu vuonna 2012.

Suuria kokous- tai illanviettotilaisuuksia varten tilaan on mahdollista vuokrata erillinen valo- ja äänitekniikka sekä pitopalvelu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tilaan on esteetön kulku.

Lukukauden aikana Generaattorisali on vuokrattavissa iltatilaisuuksiin pääasiassa perjantaisin. Sirkuskoulun lomakausina myös muut ajat ovat mahdollisia.

Tarkista koulun loma-ajat
Lisätietoja tilasta

Ota yhteyttä:
Saga Kolehmainen
saga@circushelsinki.fi

Kiireellisissä tapauksissa:
Martina Linder
+358 40 088 1204